Ha a paradicsompüré túlságosan vastag, adjon hozzá ½ csésze vizet a serpenyőbe.
Ha a paradicsompüré túlságosan vastag, adjon hozzá ½ csésze vizet a serpenyőbe.

Ha a paradicsompüré túlságosan vastag, adjon hozzá ½ csésze vizet a serpenyőbe.

nagysebességű turmixgépben pürje meg a sült zöldségeket, az őrölt koriander és a kurkuma, a zöldséglevestől együtt. Valószínűleg ezt legalább 2 tételben kell megtennie.

Ha a pirított mogyoróolajat használja, akkor 1-2 evőkanál hozzáadhat a kész leveshez, vagy gondosan adjon hozzá 1-teáskanálot körettel minden tálhoz, mielőtt tálalja, és meghintje pirított mogyoróval.

Ha nem csinálja a mogyoró dolgot, akkor a kész levest metélőhagyma és gránátalma arilok, és tálalja.

tálalja.

** tipp ** A legtöbb leveshez hasonlóan, a mészcsomag a nagy leves -tételbe felvilágosítja. Nagyon mindig ezt csinálom.

Örökké volt egy nagy zsákos csicseriborsó lisztet - vagy legalábbis örökké úgy tűnik, de valójában az volt, hogy a csicseriborsó liszt palacsintám készítésére használtam.

lenyűgöztem a csicseriborsó liszt fogalmát; Ez egy magasabb fehérjetartalmú, magasabb szálas, gluténmentes, szemcsés alternatívája a normál lisztnek, és ez a földes íze van. Egy ideje játszottam azzal a gondolattal, hogy a csicseriborsó lisztet a pizza kéreghez használom, és ma este, miután felvettem a gyerekeket az iskolából, úgy döntöttem, hogy megyek.

enyhe izgalommal összekevertem az első tételt. Nem voltam biztos benne, milyen vastagnak vagy vékonynak kell lennie a tésztanak, vagy hogy ízléses. Csak annyit tudtam, hogy kutatásaimból az volt, hogy a csicseriborsó lisztkéregnek úgy kell főzni a tűzhelyen, mint egy palacsinta, nem a sütőben, mint a hagyományos pizza kéreg. Betettem néhány alapvető fűszert, és átléptem az ujjaimat.

Alapvetően eksztatikus voltam, az eredmény közvetlenül a denevérnél; A kéreg földes ízű, és a textúra nem olyan, mint a szokásos pizzakéreg - tehát készülj fel - ez inkább egy merev palacsinta, mint a rágó és a tészta. - Nem tudom, bébi - mondta a férjem, a kritikus, miközben vacsorázott. Végül két kis pizzát csiszolt, így biztonságos azt mondani, hogy elég gyorsan megszokta. 8 éves korom szerette, 6 éves, nem annyira.

3 verziót készítettem - egyet a hagyományos sajttal és szósszal, egy hummussal, friss rozmaring és olívaolajjal, valamint egy tejmentes mártással és paprika -, amelyeket tálalás előtt olívaolajjal is szitáltam. A kéreg elég sűrű ahhoz, hogy támogassa néhány komoly öntetet, tehát amikor elkészíti ezt a receptet, nyugodtan kísérletezzen!

Ha készít egy pizzát, amely tetején van hummus, azt javaslom, hogy még mindig kb. 10 percig sütje a csupasz kéreget a sütőben, de mielőtt behelyezi, olívaolajjal és egy kis zúzott fokhagymával kefékkel kefe. Távolítsa el a sütőből, hagyja kissé lehűlni, majd tegye rá a hummust.

Az egész pizzát - a tésztát az asztalra - 30 perc alatt készítettem. Határozottan újra szívveréssel készítenék.

Nyomtatás (Gluténmentes, Can-Be-Dairy-mentes) Pizza csicseriborsó lisztkéreggel Adagok: 3 ember Összetevők 1.5 csésze csicseriborsó liszt 1 1/3 csésze víz 2 T Olívaolaj + még sok más a serpenyők zsírozására 1 t hagymapor 1 t fokhagyma por ¼ t só (Opcionális: friss rozmaring becsapódott, hogy a kéregre dobja, amikor a sütőbe mennek) Összetevők a feltöltéshez - szósz Sajt, friss fűszernövények, hummus, zöldségek Utasítás Melegítse elő a sütőt 400F -re. Egy keverőedényben kombináljuk az első 6 összetevőt, és habverjük fel, amíg sima nem lesz. Melegítsen egy nagy nem tapadó serpenyőt 1T olajjal a kályhán. Óvatosan kösse fel a tésztát 1 nagy pizza alapba, vagy 3-4 kisebb. Főzzük kb. 5 percig, vagy amíg kissé megbarnulnak, majd forgassa el és főzze további 5 percig. Távolítsa el a hőből, és helyezze a kéreg egy zsíros sütőlapra. Tetejére mártással, és bármi mást, amit szeretne a pizzán. Süssük a sütőben 400F -en, amíg a sajt buborékos vagy öntetek nem lesznek a kívánt doneness.

Élvezze !!

Most tértem vissza az FNCE 3 napjáról, a hatalmas táplálkozási konferencián, amelyre Nashville -ben került sor idén. Nagyon szórakoztató volt találkozni olyan kollégákkal, akikkel még soha nem találkoztam személyesen, de tudtam a közösségi médiából, láttam olyan barátokat, akikkel időt töltöttem a médiatúrákra, és élvezem a helyi konyhát. Nagyon sok időt töltöttem a Tootsies -ban is, ami egy őrült szórakoztató honky tonk. Torontóból származva, soha nem jártam egy honky tonkban, és imádtam.

Mindenesetre, tudod, hogy érzem magam a méregtelenítő étrenddel kapcsolatban, és nem változtattam meg velük szembeni álláspontomat; A méregtelenítés történik a májával és a vesével. Mindannyian (vagy azt mondhatom, hogy mindenki tudod, hogy nagyon könnyű túlmutatni a dolgokat étrend-bölcs módon, amikor kint vagy, és szórakozni akar, és el akarja merülni a helyi kultúrába és a konyhába, amelyek közül néhány nem az Egészségesebb dolog a földön (* köhögés köhögés* déli főzés, rólad beszélek). Nashville -nek nagyszerű kulináris jelenete van, és ez volt az utolsó eseményem, tehát egy bummmal mentem ki! Íme néhány dolog, amit az elmúlt 3 napban ettem:

Mély sült sertés füle, húsos sertésbordák, rengeteg kukoricadarab édesített vajjal, édes tea, kék sajt ék saláták, sült zöld paradicsom, adagolt tojás, húzott sertéshús, a leggazdagabb, legkényelmesebb makaróni és sajt, mély sült Peach Pie, Házi készítésű vastag vágott burgonya chips, forró csirke (ez egy Nashville dolog), holdfényes limonádé (más néven az oka annak, hogy a következő napon fejfájásom volt), sertéshús csúszkák, haltacos, pimento sajt, citrom oreók (tudom, véletlenszerűen, véletlenszerűen, véletlenszerűen ), füstölt zöldbab (ne izgatj-sertéshúsuk volt) és válogatott koktélok, miközben én egy-Honky Tonkin voltam.

kukoricakenyér egy serpenyőben, vajjal, nádszirupmal felvert vajjal

bordák a Peg Láb Porkernél, a mac és a sajt és a füstölt zöldbab oldalával

csúszkák - Ezek sertéshúsból készülnek, pácoltan pácoltan, ami alapvetően cseresznye szóda

Teljesen ésszerű adagokat ettem, de még mindig nagyon sok étel volt, amit valójában soha nem eszek, főleg három napig. Noha általában sokkal egészségesebben eszem az utakon, ez teljes robbantás volt. Most, hogy visszatértem Torontóba, tényleg be kell tennem, vagy más szavakkal, méregtelenítem magam az összes zsír- és alacsony táplálkozási ételből, amellyel Nashville-ben megtámadtam a testem. Úgy gondolom, hogy körülbelül egy -két hétbe telik, hogy helyesen tegye. Lehet, hogy van egy darab tök pite ezen a hétvégén a Hálaadás napján, de még mindig óvatosan figyelem a választásomat. Szerencsére nem vagyok hatalmas töltelék-és elrontott-potó lány, tehát rendben kell lennem. A tervem egyszerű, és bárki megteheti ezt. Alapvetően teljesen visszatérek ahhoz, amit általában minden nap eszem-egy többnyire növényi alapú, alacsony hozzáadott cukor diétát, minimális nélkülözéssel és sok egész, friss étel. Egyszerűen tartva, megkönnyítve, hosszú távon fenntarthatónak tartva. Mint mondtam, rendkívül vigyázni fogok, hogy ne válasszon sok „extrát”, és én is aktív leszek - ez a szokásos módom, hogy mindenképpen legyek. A méregtelenítő étrend ilyesmire megy:

Alig vagy egyáltalán nem finomított cukor - ha valami édeset akarok, a Medjool dátumokat választom. Ha elhalok egy cukros élvezet miatt, akkor naponta egyszer és kicsi.Egy hatalmas saláta (és úgy értem, hogy 6-10 csésze zöldség) legalább naponta egyszerSovány fehérjék-hal, tojás, tofu, bab, görög joghurt, egy kis csirke-minden étkezéskor-4-6oz értékűNapi 2-3 adag gyümölcs adag, egész (nem gyümölcslé)A keményítők korlátozása napi két étkezésreEgészséges snackek, mint diófélék, gyümölcs, sajt és nyers zöldségek, többek között hummussalNincs étkezés - mindent megteszek, amit eszek. Néha elmegyek vacsorázni a férjemmel vagy a barátaimmal, de nem gyakran, és a következő hetekben nem tervezek semmit. Általában mindig az ebédet munkába hozomMint általában, csak vizet kell inni, és a reggeli kávét a tejjel - mert nagyon szörnyű ember vagyok, amikor nem vagyok kávé!Snack körülbelül 14:00 körül, és az ütemezett ételek

Csak egyszerűen csak nagy adag zöldség- és minden más ésszerű adagot eszik vissza, ahova kezdtem. Nem kell éhezni magam, őrült idiotikus étrendet folytatnom, vagy rosszul vagy bűntudatnak éreznem azt, amit ettem, amikor távol voltam. Mert azok a bordák, valamint a mac és a sajt őrültek voltak, és teljesen megéri.

Az élelmiszer-túlzott engedmény kijavításának titka az első, hogy abbahagyja, mert nem jó, ha egy olyan hozzáállás, amely hónapokra meghosszabbítja a rossz döntéseit. Ezután fel kell vennie, ahol abbahagyta, és rájössz, hogy hamarosan visszatér a normálba. Éhezni, diétázni, bűntudatnak mindegyike ellened, azáltal, hogy éhesebbé és csalódottabbá válik, mint valaha. Olyan, mint a túlkorrekció. A túlzott viselkedés egyszerű kijavítása rendben fog működni. Ez egy olyan méregtelenítő étrend, amelynek valóban van értelme, mert nem kapcsolódik a nélkülözéshez vagy a hooey tudományhoz! Képzelje el ezt.

Valaki közületek csatlakoznak hozzám a méregtelenítő étrendhez? Hadd tudd meg!

Ez az én napom 16 órától:

A gyerekek hazaérkeznek és éheznek. A férjem ezután hazaérkezik és éhezik. Még a kutya is rémen néz rám, és arra vár, hogy anyu etetje őt. Sóhaj. Azt hiszem, ez része annak, amit csinálok: az emberek mindig arra várnak, hogy ételt készítsek nekik, és az „étel” alatt nem szendvicsre gondolok; Úgy értem, hogy egy forró étkezés. Néhány hétig 70 órát dolgozom, tehát nem olyan, mintha ott ülnék, hogy elkészítsem ezeket a nagy ételeket. Nagyon szeretek főzni, ezért itthon nagyra értékelem, amikor az emberek hozzám jönnek ételért. Emlékszem, hogy 50 dollárt költöttem az összes összetevőre, és a gyerekeim minden alkalommal utáltam, amikor elkészítettem. Nagyon azt hiszem, hogy minél több időt és pénzt költenek étkezéskor, annál kevésbé fogják tetszeni a gyerekeidnek. Olyan frusztráló !! Tudtam, hogy nem próbálok újra a hagyományos lasagnát, semmilyen módon. Nem tudtam megtenni az elutasítást. Ezúttal nagyon keveset töltöttem-ez egy nagyon költséghatékony recept-, és a gyerekek szerelmesek voltak. Phew! Ha akarja, akkor cserélheti ki a ricotta -t túróra, és könnyen elhelyezhet egy réteg őrölt húst vagy kolbászt a serpenyő aljára - csak a hagyma és a fokhagyma után barnítsa meg, majd adja hozzá a paradicsomot. Ez a lasagna recept csak arra vár, hogy dobja be kedvenc zöldségeit - vásároltam a spenótot, hogy beletehessek, és azonnal elfelejtettem használni - de ha szeretné hozzáadni, csak keverje be a paradicsomba. A serpenyőben. Használjon bármilyen zöldséget; Tökéletesen főznek a serpenyőben. Megragadtam az új Philips kézi turmixgépemet, és összekevertem a paradicsomot, a hagymát és a fokhagymát már a serpenyőben, amíg meg nem purnák. Ez rajtad múlik, és hogyan szereti a textúrát, de azt javaslom, hogy válassza ki a paradicsompürét ehhez a recepthez. Nagyon gyors - mint 30 perc az elejétől a végéig. Ráadásul ez a serpenyő lasagna tökéletes fagyasztó étkezéshez vagy maradékhoz másnap.

Nyomtatás Oooey gooey gyors három sajt serpenyő lasagna Előkészítő idő 10 perc Főzési idő 20 perc Teljes idő 30 perc Adagok: 6 adag Összetevők 8-10 ban ben no-cover lasagna tészta törött fele 1 - 475 g ricotta kád 1 - 340 g mozzarella golyó Vágjuk körülbelül ¼ “szeletekre 2 - 796 ml kannák paradicsompüréje 2 csésze Vágott hagyma 4 szegfűszeg fokhagyma 2 T olivaolaj 1/3 csésze reszelt parmezán sajt 1/4 csésze + További kóstolás a szakadt friss bazsalikom levelek ízléséhez 1/4 t só 1/2 t szárított oregánó Utasítás

Használjon egy nagy, mély serpenyőt ehhez a recepthez. Melegítse az olívaolajat közepes magas hőn, és adjon hozzá hagymát, főzve, amíg áttetsző.

Adjuk hozzá a fokhagymát, és főzzük további 2-3 percig. ** Ha úgy dönt, hogy ezt a receptet hússal készíti, akkor itt adja hozzá a húst, és főzze, amíg megbarnul. Öntsük mindkét doboz paradicsompürét a serpenyőbe, és keverjük össze, hogy a hagymával és a fokhagymával kombinálják. ** Ha a paradicsompüré túlságosan vastag, adjon hozzá ½ csésze vizet a serpenyőbe. Adjuk hozzá a sót, az oregánót és a bazsalikomot, és keverjük össze. Főzzük közepes hőn, amíg felmelegszik. Miután a paradicsompürét felmelegítik, vegye be a lasagna tésztát, és nyomja meg mindegyiket a paradicsom alá, lefedi a tésztát, és hozzon létre egy tésztát a serpenyő körül. Egy nagy kanállal, tegyen ricotta sajttal a paradicsom teteje körül, majd rétegezze a mozzarella sajt szeleteit az egész edény tetejére. Megszórjuk a parmezán sajttal. Főzzük a lasagnát a tűzhelyen, közepes-magas hőn, 15-20 percig, amíg a tészta lágy és a sajt megolvad. Megállapítottam, hogy nagyon hasznos volt a ricotta és a mozzarella lezárása, hogy részben elmerüljenek és segítsenek nekik megolvadni. Receptjegyek

Ez az én napom 16 órától:

A gyerekek hazaérkeznek és éheznek. A férjem ezután hazaérkezik és éhezik. Még a kutya is rémen néz rám, és arra vár, hogy anyu etetje őt. Sóhaj. Azt hiszem, ez része annak, amit csinálok: az emberek mindig arra várnak, hogy ételt készítsek nekik, és az „étel” alatt nem szendvicsre gondolok; Úgy értem, hogy egy forró étkezés. Néhány hétig 70 órát dolgozom, tehát nem olyan, mintha ott ülnék, hogy elkészítsem ezeket a nagy ételeket. Nagyon szeretek főzni, ezért nagyra értékelem, amikor az emberek ételre jönnek.

Többször készítettem a rendszeres lasagnát, és ez egyfajta időigényes. Emlékszem, hogy 50 dollárt költöttem az összes összetevőre, és a gyerekeim minden alkalommal utáltam, amikor elkészítettem. Nagyon azt hiszem, hogy minél több időt és pénzt költenek étkezéskor, annál kevésbé fogják tetszeni a gyerekeidnek. Olyan frusztráló !! Tudtam, hogy nem próbálom újra a hagyományos lasagnát, semmiképpen sem. Nem tudtam megtenni az elutasítást. Ezúttal nagyon keveset töltöttem - ez egy nagyon költséghatékony recept - és a gyerekek szerelmesek voltak. Phew!

Ezt a serpenyő lasagnát fejlesztettem ki sok olyan összetevő felhasználásával, amelyek esetleg a kamrában vannak. Ha akarja, akkor cserélheti ki a ricotta -t túróra, és könnyen elhelyezhet egy réteg őrölt húst vagy kolbászt a serpenyő aljára - csak a hagyma és a fokhagyma után barnítsa meg, majd adja hozzá a paradicsomot. Ez a lasagna recept csak arra vár, hogy dobja be kedvenc zöldségeit - vásároltam a spenótot, hogy beletehessek, és azonnal elfelejtettem használni - de ha szeretné hozzáadni, csak keverje be a paradicsomba. A serpenyőben. Használjon bármilyen zöldséget; Tökéletesen főznek a serpenyőben.

A paradicsomig kockára vágott paradicsomot használtam, de úgy találtam, hogy (nyilvánvalóan) valóban vastagok és durvabbak, mint akartam. Megragadtam az új Philips kézi turmixgépemet, és összekevertem a paradicsomot, a hagymát és a fokhagymát már a serpenyőben, amíg meg nem purnák. Ez rajtad múlik, és hogyan szereti a textúrát, de azt javaslom, hogy válassza ki a paradicsompürét ehhez a recepthez.

Komolyan nem tudja csavarni ezt a receptet, és ez gyors. Nagyon gyors - mint 30 perc az elejétől a végéig.

Körbejárza ezt az ételt salátával vagy akár néhány nyers zöldséggel, és minden készen áll. Ráadásul ez a serpenyő lasagna tökéletes fagyasztó étkezéshez vagy maradékhoz másnap.

Élvezze!

Élvezze!

Ahogy ülök a tornácon a napfényen, és írok ezt a bejegyzést, csak izgatott vagyok, hogy végre megérkezett a tavasz! A tél Torontóban ugyanolyan szörnyű, mint amennyit el tudsz képzelni, és mindenki hajlamos hibernálni, amíg a nap áprilisban megjelenik. Mindig elmondhatod, hogy ki kanadai - mi vagyunk azok, akik rövidnadrágot viselnek, amikor 50 fokos.